Шокрут

Дата: 17.12.2004
Източник: Бон Апети
Шокрут
 
Необходими продукти:
300-400 г кренвирши
1 глава лук
3 скилидки чесън
4-5 зрънца карамфил
1 в. ч. вино “Ризлинг”
1 голяма глава кисело зеле
100 г пушена сланина
300-400 г паприкована сланина
300-400 г варена наденица
300-400 г бахур
1 дафинов лист
 

Начин на приготвяне:
1
ШокрутПушената сланина се реже на малки парчета. Изсипва се в дълбока, добре загрята тенджера, добавя се нарязаният наедро лук.
2
Шокрут 2Зелето се нарязва на тънки ивици и се слага в тенджерата. Добавят се наситненият чесън, нарязаните наедро бахур, наденица, кренвирши, паприкована сланина.
3
Шокрут 3Ароматизира се с карамфила и дафиновия лист. Разбърква се. Налива се виното. Къкри около 1 час на тих огън под капак. Сервира се, като колбасите се гарнират с горчица.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Hristina Markova се регистрира в сайта.
Didi Nikolova се регистрира в сайта.
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Irena Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта