Шпиковане на месо

Дата: 09.12.2009
Източник: Бон Апети
Шпиковане на месо
 
Необходими продукти:
1 пилешко бутче (200 г свински бут)
1 морков
1/2 глава целина
150 г бекон
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Шпиковане на месоМорковът, целината и беконът се режат на ленти или на жулиен.
2
Шпиковане на месо 2Месото се посолява и се правят малки прорези така, че да могат да се пъхнат първо нарязаните зеленчуци, а след това – и беконът (може да е предварително запържен за 1–2 минути в тиган).
3
Шпиковане на месо 3Месото престоява около 30 минути. Пече се 40–50 минути в загрята на 180 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Радосвета Иванова коментира рецептата Фъч
Dobrinka Artakova се регистрира в сайта.
Tonia Gradinarska се регистрира в сайта.
Пешо се регистрира в сайта.
Радосвета Иванова публикува рецептата Пица
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта