Баница с агнешко
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2022 Имах изостанали моркови и стафиди, така че ги оползотворих. Времето за приготвяне всъщност е 2 часа и особено в началото с подготовката на морковите си е голяма врътня (30 мин. само чистене и рендосване на моркови). Стана хубаво, макар, че вероятно няма да ми е от любимите рецепти. Усеща се все пак, че не е тиква, а е и много сладко за вкуса ми.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.10.2018 Много вкусен!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.05.2018 Като тиквеникът на мама. И тя не можа да познае, че плънката е от моркови! многосполучлив подбор на продукти. Браво на създателите!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...