Щолен
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 В баницата не се ползва мазнина, няма грешка :)Това обаче не ощетява превъзходният й вкус:)Ако ползвате тава с незалепващо покритие и дъното не е необходимо да се намазнява.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Страхотна рецепта,стана много вкусна, сладка и ароматна баница!!!.Аз сложих мазнина само на дъното на тавата ,не съм мазала корите.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Защо така никъде не е отберязано дали се слага мазнина? Дори и тавичката ли не се намаслява?
|
Не мога да скрия, че имам слабост към седмия месец от годината, защото чисто и...
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...