Баклава на лалета
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 В баницата не се ползва мазнина, няма грешка :)Това обаче не ощетява превъзходният й вкус:)Ако ползвате тава с незалепващо покритие и дъното не е необходимо да се намазнява.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Страхотна рецепта,стана много вкусна, сладка и ароматна баница!!!.Аз сложих мазнина само на дъното на тавата ,не съм мазала корите.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Защо така никъде не е отберязано дали се слага мазнина? Дори и тавичката ли не се намаслява?
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...