Ризото с червено цвекло и песто от маслини
Нашите кулинари





| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.02.2014 Приготвих тази рецепта за Бъдни вечер. Стана много вкусно, на гостите им хареса нетрадиционния начин на поднасяне на чушки с картофи.... на мен също :)))
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.02.2014 Сервирайте ги със сос Бешамел - много ми харесаха.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...