Супа от пащърнак и бекон

Дата: 13.01.2004
Източник: Бон Апети
Супа от пащърнак и бекон
 
Необходими продукти:
50 г бекон
1–2 корена пащърнак (400 г)
1 глава лук
3 с. л. зехтин
2 кубчета зеленчуков бульон
 

Начин на приготвяне:
1
Супа от пащърнак и беконБеконът се нарязва на малки кубчета, слага се в малка тенджера и се запържва на слаб огън, за да се разтопи мазнината. След това се изважда, в тигана се сипват зехтинът и нарязаният надребно лук и се пържи около 5 минути под капак.
2
Супа от пащърнак и бекон 2Натрошават се кубчетата бульон, разбърква се, залива се с 1 л кипнала вода и се прибавя нарязаният на кубчета пащърнак. Супата се вари около 10 минути, след което се сваля от котлона и се пюрира.
3
Супа от пащърнак и бекон 3Всяка порция супа се сервира поръсена с кубчетата запържен бекон.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта