Доматена супа с морски дарове
Лора и Стоян
800 г пасирани домати (от консерва) 250 г печурки 250 г сирене „Моцарела“ 150 г бекон „Панчета“ (на слайсове) 100 г салам „Миланезе“ (на слайсове) 3 скилидки чесън 1 глава лук 1 ч. л. риган 1/2 ч. л. суха мащерка 1/2 ч. л. захар сол на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...