Свинска глава по еленски

Дата: 01.01.2004
Източник: Бон Апети
Свинска глава по еленски
 
Необходими продукти:
1 свинска глава
1 глава лук
1 корен от хрян
 

Начин на приготвяне:
1
Свинска глава по еленскиСвинската глава се поставя в голяма тенджера заедно с разрязания на две лук и солта.
2
Свинска глава по еленски 2Слагат се хрянът и оцетът и се оставя да ври около 2 часа на слаб огън.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мария се регистрира в сайта.
Hristina Markova се регистрира в сайта.
Didi Nikolova се регистрира в сайта.
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Irena Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта