Свинска глава по еленски

Дата: 01.01.2004
Източник: Бон Апети
Свинска глава по еленски
 
Необходими продукти:
1 свинска глава
1 глава лук
1 корен от хрян
 

Начин на приготвяне:
1
Свинска глава по еленскиСвинската глава се поставя в голяма тенджера заедно с разрязания на две лук и солта.
2
Свинска глава по еленски 2Слагат се хрянът и оцетът и се оставя да ври около 2 часа на слаб огън.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


160 ДУШИ ОНЛАЙН
София Йорданова публикува рецептата Брауни
Desislava Genova публикува рецептата Султан кебап
Desislava Genova публикува рецептата Ванилови кравайчета
Албена Тодорова публикува рецептата Мини чийз кейкове
Анна коментира рецептата Паста с кайма и горчица
Gerii Karaboycheva коментира рецептата Торта „Павлова“
Gerii Karaboycheva коментира рецептата Лятна торта „Павлова“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта