Свинска глава по еленски

Дата: 01.01.2004
Източник: Бон Апети
Свинска глава по еленски
 
Необходими продукти:
1 свинска глава
1 глава лук
1 корен от хрян
 

Начин на приготвяне:
1
Свинска глава по еленскиСвинската глава се поставя в голяма тенджера заедно с разрязания на две лук и солта.
2
Свинска глава по еленски 2Слагат се хрянът и оцетът и се оставя да ври около 2 часа на слаб огън.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


130 ДУШИ ОНЛАЙН
EleonoraIvanova се регистрира в сайта.
Sevgul Salim се регистрира в сайта.
Marconi Sladkarnitsa се регистрира в сайта.
Mandarina Brauswetter публикува рецептата Икапири
Nina публикува рецептата Кекс с белтъци
Irena Boyanova се регистрира в сайта.
NelliSto публикува рецептата Галет с картофи
Анна коментира рецептата Пържени кюфтета
Nina публикува рецептата Кексчета (мъфини) от цвекло
Мария публикува рецептата Кекс с кисело мляко
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта