Пилешки кебап с булгур и спанак
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 10.05.2018 Добре се получи. Някой ден ще го сготвя отново.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 27.03.2018 Много вкусно стана, единствено портокалът беше малко в повече. Много е важно месото да се остави наистина 10 минути след печенето, получи се много ароматно и сочно. А рецептата за фасул е лесна, но много сполучлива!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 20.03.2018 Много е вкусно ..
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2018 При мен месото стана сухо, но иначе беше добре. Приятелят ми си сипа втора порция.
|
Включи се в нашата игра, в която имаш шанс да спечелиш една от тези страхотни награди...
Великден наближава, а заедно с празника се появява и онзи изконен въпрос, който „забавлява“ всяка...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...
Започнахте ли с планирането на празничната трапеза? Вече можем да сме ви от помощ, не само с...
Знаем, че двама от представителите на голямото и задружно семейство Бекъм, проявяват нескрит интерес към...