Пилешки кебап с булгур и спанак
Лора и Стоян
2 свински бонфилета (общо 600 г) 100 мл бяло вино 100 г маслини „Каламата“ (без костилки) 2 скилидки чесън 1 портокал 1 с. л. зехтин 1 ч. л. риган сол и черен пипер на вкус | за гарнитурата: 600 г зелен боб (кенийски) 40 г краве масло 2 скилидки чесън 4 стръка магданоз 1 с. л. сок от лимон кората от 1 лимон сол и черен пипер на вкус |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
10.05.2018 Добре се получи. Някой ден ще го сготвя отново.
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2018 Много вкусно стана, единствено портокалът беше малко в повече. Много е важно месото да се остави наистина 10 минути след печенето, получи се много ароматно и сочно. А рецептата за фасул е лесна, но много сполучлива!
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.03.2018 Много е вкусно ..
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2018 При мен месото стана сухо, но иначе беше добре. Приятелят ми си сипа втора порция.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...