Пилешки кебап с булгур и спанак
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
10.05.2018 Добре се получи. Някой ден ще го сготвя отново.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2018 Много вкусно стана, единствено портокалът беше малко в повече. Много е важно месото да се остави наистина 10 минути след печенето, получи се много ароматно и сочно. А рецептата за фасул е лесна, но много сполучлива!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.03.2018 Много е вкусно ..
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2018 При мен месото стана сухо, но иначе беше добре. Приятелят ми си сипа втора порция.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...