Пилешко с пролетни зеленчуци
Лора и Стоян
1 кг свинска плешка 200 г сурово-пушен бекон (на ленти) 300 г дребен лук (балучка) 500 мл сайдер 150 мл животинска сметана 4 стръка стеблена целина 1 стрък салвия 2 с. л. ретро горчица 1 с. л. брашно сол и черен пипер на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...