Печено кълцано месо
Лора и Стоян
![]() |
1 лист бутер тесто (250-300 г) 700 г телешко бон филе 100-150 г гъши пастет 125 г масло 50 г осолени бадеми 1 яйце 2-3 с. л. бяло вино 2-3 с. л. олио черен пипер и сол на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...