Темпура с рулца от раци и тиганици

Дата: 28.08.2006
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 пакетче рулца от раци
1 ч. л. сол
2–3 стръка копър
1/2 глава лук
2 моркова
2 тиквички (500 г)
1 щипка сол
1 ч. л. бакпулвер
1 ч. ч. ледена вода
1 ч. ч. брашно
1 яйце
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Темпура с рулца от раци и тиганициТиквичките се настъргват на ренде, посоляват се и се оставят около 10 минути да се изцедят от излишната течност.
2
Темпура с рулца от раци и тиганици 2Лукът се нарязва надребно, а морковите се настъргват на ситно ренде. Всичко се смесва, добавя се копърът и се оформят тиганиците.
3
Темпура с рулца от раци и тиганици 3Получените малки кръгли форми се пържат от двете страни до златисто в малко олио в тиган с незалепващо покритие.
4
Темпура с рулца от раци и тиганици 4Продуктите за темпурата се разбъркват добре. Рулцата се потапят в получената смес и се пържат във фритюрник. След това се отцеждат и се поднасят в чиния върху готовите тиганици.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


234 ДУШИ ОНЛАЙН
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта