Фар бретон
Лора и Стоян
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
09.11.2023 Аз варя тиквата с един пръст вода на дъното на тенджерата, на слаб огън под капак, вари се всъщност от парата, без да е нужен уред. После консистенцията е точно каквато трябва за сладкишите, не ми се разпадаше и рецептата ми допадна много.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
06.03.2022 На външен вид не ми се получи, при ваденето се разцепи и ми се наложи да го нарежа и така да го залея. Но като вкус е прекрасен. Ще опитам пак!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
21.11.2021 Кейкът е просто уау!!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2014 много вкусен и завладяващ вкус
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2014 Вероятно времето за печене не е било достатъчно. Може тиквата да е била по-водна. Този кейк е по-тежък и по-сочен, но не трябва да е течен. Следващият път е хубаво да се провери с дървено шишче или клечка за зъби, дали кейкът е изпечен, преди да бъде изваден от фурната.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...