Профитероли с крем от кестени
Лора и Стоян
![]() |
150 г маргарин 2 с. л. захар 50 г черен шоколад 200 г тиква зелена сладкарска боя 1-2 щипки индийско орехче 1/2 ч. л. смляна канела 1/2 ч. л. смлян джинджифил 1 ч. л. сода бикарбонат 1/2 ч. ч. кафява захар 1/2 ч. ч. захар 2 1/2 - 3 ч. ч. брашно 1 яйце 1 ч. л. лимонов сок |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.10.2015 Здравейте, рецептата е чудесна и много точна.
Смених формата на тиквите, но се получиха много симпатични.
Благодаря за удоволствието.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...