Варварска сабя

Източник: Бон Апети
Дата: 26.12.2002
Варварска сабя
 
Необходими продукти:
500-600 г обезкостен свински врат (наденици, дроб, пилешко ф
2 стръка праз лук
3-4 чушки


Начин на приготвяне:
1
Варварска сабя
Обезкостеният свински врат се нарязва на парчета, зеленчуците – наедро.
2
Варварска сабя 2
Месото се нанизва напречно на шиша, като се редува с праз и чушка.
3
Варварска сабя 3
По време на печене шишът се маже със смес от течен маргарин и чесън.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Росица Чолакова се регистрира в сайта.
Дзопино коментира рецептата Бьоф Строганов
milenka коментира рецептата Руло с череши и маскарпоне
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: