Варварска сабя

Дата: 26.12.2002
Източник: Бон Апети
Варварска сабя
 
Необходими продукти:
500-600 г обезкостен свински врат (наденици, дроб, пилешко ф
2 стръка праз лук
3-4 чушки
 

Начин на приготвяне:
1
Варварска сабяОбезкостеният свински врат се нарязва на парчета, зеленчуците – наедро.
2
Варварска сабя 2Месото се нанизва напречно на шиша, като се редува с праз и чушка.
3
Варварска сабя 3По време на печене шишът се маже със смес от течен маргарин и чесън.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


181 ДУШИ ОНЛАЙН
Цветомила коментира рецептата Хачапури
Белослава Господинова се регистрира в сайта.
Kostadin Dimitrov се регистрира в сайта.
Mariyana Petrova коментира рецептата Тюрлюгювеч
Момчил Уэунов се регистрира в сайта.
Росица Черкезова се регистрира в сайта.
Милена се регистрира в сайта.
Mihaela Tyurolengova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта