Поширана риба в доматен сос
Лора и Стоян
1 голям лаврак (около 1–1,2 кг) 200 г бял хляб (стар) 150 г люто чоризо 30 г сирене „Пармезан“ 60 мл зехтин 1 скилидка чесън 4 стръка магданоз 2 стръка мащерка 1 с. л. лимонов сок сол и черен пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.08.2018 Много хубаво се получи, комбинацията с чоризото беше сполучлива!
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...