Запечено рибно филе с пармезан

Дата: 03.09.2011
Източник: Бон Апети
Запечено рибно филе с пармезан
 
Необходими продукти:
2 филета от риба пангасиус
1/2 чаша настърган пармезан
50 г краве масло
сокът от 1/2 лимон
2 щипки сух босилек
2 щипки лук на прах
1 щипка семена от копър
сол и черен пипер на вкус
олио за намазване на тавата
 

Начин на приготвяне:
1
Запечено рибно филе с пармезан
Филетата се овкусяват със сол и черен пипер. Слагат се в намазнена тава и се пекат в предварително загрят грил на 240 градуса, на най-горното ниво около 2–3 минути от всяка страна.


2
Запечено рибно филе с пармезан  2
Маслото се разтопява и се смесва с босилека, лука, семето от копър, сока от лимона и пармезана.


3
Запечено рибно филе с пармезан  3
След като рибата е обърната се намазва с получената смес. Връща се във фурната да се запече до златисто.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


157 ДУШИ ОНЛАЙН
Vasil Gerginski се регистрира в сайта.
Илкова коментира рецептата Бананова торта с лешници
Илкова коментира рецептата Хляб на балони
Vili Bakalska се регистрира в сайта.
Жан сготви Гирос
Mariyana Petrova коментира рецептата Пиле „Тандури“ на скара
Петя коментира рецептата Хрупкаво свинско на фурна
Красимир коментира рецептата Кашник
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта