Тиквички в средиземноморски сос
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.01.2018 Вкусно
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.09.2017 Благодаря за отговора. Хората са различни, както и техните вкусове. Когато заменят човечеството с роботи, кулинарията ще изчезне като световно изкуство. ))))))
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
27.09.2017 Сиренето е краве,да. Аз сложих едно малко парче. Може и повече.зависи от желанието. Не съм пробвала нито с пармезан, нито с грана падано. Предполагам, че пак ще е вкусно. Зависи и от търсения ефект. Аз предпочетох коричката да е по-мека
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.09.2017 Много искам да разбера какъв вид е сиренето и какво е количеството му. Ако е краве саламурено, както предполагам, дали не е добре да се замени с грана падано или пармезан? Така ще се получи хрупкава коричка отгоре.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...