Бигилла

Дата: 24.01.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
100 г нахут
100 г фасул
4 скилидки чесън
6 с. л. зехтин
2 ч. л. джоджен
лют пипер, черен пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
БигиллаНахутът и фасулът се слагат в тенджера заедно със скилидките чесън. Подправят се с 1 ч. л. джоджен и се варят до готовност.
2
Бигилла 2Когато се сварят, продуктите се намачкват с преса за пюриране.
3
Бигилла 3Добавя се още 1 ч. л. джоджен, поръсва се с лют червен пипер, черен пипер и сол на вкус.
4
Бигилла 4Налива се зехтинът и всичко се смесва добре.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


187 ДУШИ ОНЛАЙН
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта