Чеснова супа

Дата: 04.02.2002
Източник: Бон Апети
Чеснова супа
 
Необходими продукти:
10 скилидки чесън
2 филии хляб
1 л телешки бульон
4 яйца
1 дафинов лист
50 г краве масло
4 с. л. зехтин
 

Начин на приготвяне:
1
Чеснова супаОт хляба се приготвят кротони, като филиите се нарязват на малки кубчета и се запържват в масло (или се запичат в силно сгорещена фурна).
2
Чеснова супа 2Чесънът се нарязва надребно и се запържва за 20 секунди в смес от масло и зехтин.
3
Чеснова супа 3Разрежда се с бульон, прибавя се дафинов лист и супата се вари 15 минути на тих огън. Яйцата се разбиват и с помощта на цедка се сипват в супата. Всяка порция се поръсва с кротони.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта