Испански шницел "Карл V"

Дата: 13.11.2008
Източник: Бон Апети
Испански шницел
 
Необходими продукти:
1 кг свински котлет
3-4 червени печени чушки
100 г зелени маслини с чушки
1/2 буркан стерилизирани домати
2-3 щипки смлян кимион
1 ч. л. риган
1 ч. л. мащерка
1 к. ч. брашно
черен пипер и сол на вкус
6-7 с. л. зехтин
2 зелени чушки
 

Начин на приготвяне:
1
Испански шницел Котлетът се нарязва на филии с дебелина 1-1 1/2 пръст и се овкусява със сол и черен пипер.
2
Испански шницел Брашното се смесва в дълбока купа с 1 ч. л. риган, мащерка, 2-3 щипки смлян кимион и сол.
3
Испански шницел Пържолите се овалват в сместа и се запържват в малко зехтин, след което се прехвърлят в дълбока тава.
4
Испански шницел Доматите за соса се запържват в мазнината от пърженето на месото.
5
Испански шницел Добавят се нарязаните червени чушки.
6
Испански шницел Посолява се и с получения сос се заливат месото и нарязаните на колелца зелени чушки и маслини.
7
Испански шницел Ястието се увива във фолио и се запича 30-40 минути в загрята на 180 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта