Калабрийска пица

Дата: 19.03.2010
Източник: Бон Апети
Калабрийска пица
 
Необходими продукти:
6 филии хляб за тостер
150 мл прясно мляко
300 г кашкавал
100 г топено или пушено сирене
2 червени чушки
100 г чери доматчета (или обикновени домати)
1–2 стръка пресен лук
50 г черни маслини без костилка
3–4 листа босилек
 

Начин на приготвяне:
1
Филиите се редят на дъното на тава (ако остават празни пространства, се попълват с подходящи парчета хляб).
2
Заливат се с млякото, отгоре се настъргва кашкавалът, редят се пушеното или топено сирене, чушките, нарязани на ленти, разполовените чери доматчета, наситненият пресен лук и нарязаните на шайби маслини.
3
Пече се около 10 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна. Преди да се сервира, се поръсва с накълцания босилек.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

09.11.2013
Много вкусна и лесна. Нямах пресен босилен и сложих сух.
1.
Изпрати
лично съобщение

07.11.2013
Обожавам я!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


121 ДУШИ ОНЛАЙН
melly коментира рецептата Индийска грис халва с ябълки
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
Roberta Georgieva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта