Карпачо от говеждо филе

Дата: 08.04.2005
Източник: Бон Апети
Карпачо от говеждо филе
 
Необходими продукти:
средната част на телешко бон филе (500-600 г)
50 мл зехтин
2-3 щипки сол
2-3 с. л. сирене "Пармезан"
3-4 скилидки чесън
2 червени чушки
черен пипер и сол на вкус
2-3 с. л. горчица
15 връхчета мащерка
3-4 стръка копър
3-4 стръка магданоз
сокът от 1/2 лимон
 

Начин на приготвяне:
1
Карпачо от говеждо филеЧервените чушки се нарязват надребно и се поставят във висок съд за пасиране, добавят се чесънът, солта, зехтинът, настъргано сирене "Пармезан". Пюрира се. Налива се лимоновият сок.
2
Карпачо от говеждо филе 2След като се махне ципата, месото се разрязва на тънко, правоъгълно филе. Овкусява се с горчица, черен пипер и сол. Навива се на руло, което се намазва с горчица и се овалва в наситнените магданоз, копър и мащерка.
3
Карпачо от говеждо филе 3Увива се в алуминиево фолио. Поставя се във фризер за 5-6 часа, така че да се стегне напълно, но да не замръзне. След това фолиото се отстранява и месото се нарязва на тънки филийки, които се поливат с песто „Иванезе“.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


140 ДУШИ ОНЛАЙН
Vasilena Vasileva се регистрира в сайта.
Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта