Кашкавал пане по сицилианска рецепта

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Кашкавал пане по сицилианска рецепта
 
Необходими продукти:
500 г кашкавал
олио за паниране
черен пипер на вкус
гранулиран чесън на вкус
1/4 ч. л. червен пипер
1/2 ч. л. босилек
1 ч. л. мащерка
2 ч. ч. грис
2 яйца
брашно за овалване
 

Начин на приготвяне:
1
Кашкавал пане по сицилианска рецептаОхладеният кашкавал се нарязва на филийки, които се изплакват със студена вода. Овалват се в брашно, като излишната част добре се изтръсква. Потапят се в добре разбитите яйца.
2
Кашкавал пане по сицилианска рецепта 2Грисът се разбърква с подправките и кашкавалените филии се овалват в него. Пържат се в добре загрято олио. Изваждат се върху чиния със салфетка, която да поеме излишната мазнина.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта