Лате макиато (изцапване на млякото)

Дата: 13.12.2008
Източник: Бон Апети
Лате макиато (изцапване на млякото)
 
Необходими продукти:
25-30 мл еспресо (7 г кафе)
ванилов сироп
леденостудено мляко
 

Начин на приготвяне:
1
Лате макиато (изцапване на млякото)Ваниловият сироп се сипва във висока чаша.
2
Лате макиато (изцапване на млякото) 2Покрива се с разбито на пяна леденостудено мляко.
3
Лате макиато (изцапване на млякото) 3Сипва се внимателно кафето.
4
Лате макиато (изцапване на млякото) 4От пяната с помощта на специален инструмент се правят формички.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


120 ДУШИ ОНЛАЙН
Denitsa Grudeva се регистрира в сайта.
Ginka Georgieva се регистрира в сайта.
Валентина Христова се регистрира в сайта.
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта