Лопушка

Дата: 26.03.2004
Източник: Бон Апети
Лопушка
 
Необходими продукти:
1/2 кг сушен лапад
1 глава лук
2 люти чушки
2 с. л. брашно
3–4 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
ЛопушкаЛападът се нарязва и се потапя за 10 минути в гореща вода. В тенджера се кипва вода, прибавя се накиснатият лапад, посолява се и се вари около 15 минути.
2
Лопушка 2Лукът се реже надребно, запържва се в сгорещеното олио до златисто и се слага при сварения лапад заедно лютите чушки.
3
Лопушка 3Брашното се разтваря в малко вода и се добавя към ястието. Вари се още 3–4 минути, докато се уплътни.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


283 ДУШИ ОНЛАЙН
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
Anny Grigorova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Елена Миланова коментира рецептата Домашен бекон
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта