Матрьошка

Дата: 12.11.2004
Източник: Бон Апети
Матрьошка
 
Необходими продукти:
150 г пилешки гърди
1/2 ч. л. сол
1/2 ч. л. черен пипер
1 с. л. доматено пюре
1 люта чушка
1 скилидка чесън
30-40 г олио за пържене
60-70 г бекон
100 г варен телешки език
кашкавал
 

Начин на приготвяне:
1
МатрьошкаГърдите се нарязват на жулиенчета и се запържват в тиган с олиото.
2
Матрьошка 2Добавят се нарязаните бекон и език, доматеното пюре, наситненият чесън и лютата чушка. Запържва се още малко и се изсипва в гювече, поръсва се с настъргания кашкавал. Запича се в загрята фурна, докато се получи златиста коричка.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта