Мидена чорба с царевица

Дата: 13.02.2008
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300-400 г миди
2 яйца
1 ч. л. сол
1 ч. л. девесил
1 ч. л. мащерка
4-5 с.л. зехтин
1 картоф
1 глава лук
200 г царевица
1 к. ч. кисело мляко
 

Начин на приготвяне:
1
Мидена чорба с царевицаЛукът се нарязва наедро, а картофът – на малки кубчета, след което се сипват в дълбока тенджера.
2
Мидена чорба с царевица 2Добавят се 1 л гореща вода, зехтинът и солта.
3
Мидена чорба с царевица 3Мидите и царевицата се слагат в тенджерата, след като лукът и картофът омекнат.
4
Мидена чорба с царевица 4Варят се около 10 минути и се подправят с мащерката и девесила.
5
Мидена чорба с царевица 5Яйцата се разбиват с киселото мляко и застройката се смесва с чорбата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Яница Василева се регистрира в сайта.
Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта