Мурузник

Дата: 24.03.2003
Източник: Бон Апети
Мурузник
 
Необходими продукти:
500 г царевично брашно
100 г бяло брашно
1 щипка сол
30-40 г мая
 

Начин на приготвяне:
1
МурузникЦаревичното брашно се попарва с вряла вода и се оставя да изстине. След това се разбърква с размитата в малко вода мая, поръсва се със сол и се сипва бялото брашно. Замесва се тесто и се оставя да бухне.
2
Мурузник 2Готовото тесто се разстила в тава и се пече около 30 минути в умерено загрята фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


294 ДУШИ ОНЛАЙН
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта