Пилешки шницел с топено сирене на фурна

Дата: 22.03.2006
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
600-700 г пилешко месо
1 ч. л. сол
1 ч. л. чесън на прах
2 ч. л. естрагон
1 ч. ч. галета
1 ч. ч. смлян натурален корнфлейкс
1 ч. л. сол
2-3 с. л. нишесте
4 клонки магданоз
1 яйце
8 триъгълни топени сирена
100 г лук
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешки шницел с топено сирене на фурнаКостите и кожата се отстраняват и месото се нарязва на парчета. Поставя се в кухненски робот заедно с нарязаните наедро лук и яйце, добавят се сиренцата, нишестето и наситненият магданоз и се смила.
2
Пилешки шницел с топено сирене на фурна 2В подходящ съд се смесват посочените количества смлян корнфлейкс, галета, естрагон, чесън на прах и сол. Поръсва се с черен пипер на вкус и се разбърква добре.
3
Пилешки шницел с топено сирене на фурна 3С намазнени с олио ръце се оформят 4 елипсовидни шницела с дебелина 1 пръст. Овалват се в панировката и се подреждат в тава. Пекат се 15-20 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


157 ДУШИ ОНЛАЙН
Vasilena Vasileva се регистрира в сайта.
Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта