Пилешко руло

Източник: Бон Апети
Дата: 22.09.2003
Пилешко руло
 
Необходими продукти:
1 пиле
чесън, сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Пилешко руло
Пилето се обезкостява така, че да се получи цяло парче месо, без да се нарушава целостта на кожата. Овкусява се отвътре с разбърканите сол, черен пипер и счукания чесън.
2
Пилешко руло 2
Навива се на руло с кожата навън, връзва се с канап или специална мрежа и се пече във фурна при температура 180 градуса около 1 час и 30-40 минути.
3
Пилешко руло 3
Предлага се и като предястие, и като основно ястие. Сервира се с подходяща за сезона гарнитура или с канапе от ориз, за приготвянето на което се използва бульонът от сварените кости.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


215 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: