Пролетни тиганици

Дата: 29.04.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г картофи
500 г спанак
100 г орехови ядки
2 стръка пресен лук
1 клонка копър
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Пролетни тиганициКипва се 1 1/2 л вода, посолява се, налива се оцет. Спанакът се бланшира за 2-3 минути. След това се охлажда със студена вода, отцежда се и се наситнява.
2
Пролетни тиганици 2Картофите се настъргват, посоляват се и след 10 минути водата им се отцежда.
3
Пролетни тиганици 3Настърганите картофи, спанакът, наситнените лук и копър, смлените със сол орехови ядки се поставят в купа. Разбърква се.
4
Пролетни тиганици 4С лъжица се взима от сместа и се разстила върху намазнен тиган. Тиганиците се пържат по 4-5 минути от всяка страна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


383 ДУШИ ОНЛАЙН
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
Roberta Georgieva се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Захарен пирог
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта