Ракиената салата на Юки

Дата: 19.07.2003
Източник: Бон Апети
Ракиената салата на Юки
 
Необходими продукти:
200–300 г зеле
2–3 краставици
4–5 домата
200 г царевица
200 г пушена майонеза
200 г свински пастет – тип колбас
4–5 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Ракиената салата на ЮкиЗелето се нарязва на ивички, поставя се в купа, поръсва се със сол на вкус и се намачква.
2
Ракиената салата на Юки 2Краставиците и доматите се нарязват на кубчета и се слагат в купата със зелето. Сипват се олиото и пушената майонеза и се прибавят царевицата и пастетът.
3
Ракиената салата на Юки 3Разбърква се добре и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


434 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта