Рибена чорба "Кариби"

Дата: 12.07.2008
Източник: Бон Апети
Рибена чорба
 
Необходими продукти:
1 калкан
4 жълтъка
1 ч. л. сух девесил
2 клонки целина
1 глава лук
2 моркова
2 шепи миди
10 рулца от раци
200 г скариди
3-4 с. л. кисело мляко
 

Начин на приготвяне:
1
Рибена чорба Калканът се нарязва на парчета, вари се 5 минути в тенджера, след което се изважда и след като изстине, се обезкостява.
2
Рибена чорба Лукът, морковът и целината се нарязват надребно и се слагат в бульона от варенето на калкана.
3
Рибена чорба Добавят се нарязаните наедро рулца от раци, почистените скариди и мидите.
4
Рибена чорба Супата ври 30 минути и месото на калкана се връща в тенджерата.
5
Рибена чорба Овкусява се с девесил и се разбърква.
6
Рибена чорба Киселото мляко се смесва с жълтъците.
7
Рибена чорба Добавят се последователно 1-2 черпака от супата, докато се изравнят температурите и получената застройка се излива в чорбата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Яница Василева се регистрира в сайта.
Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта