Рулца от пържени филийки с банан и шоколад

Дата: 03.10.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
12 филии бял тостерен хляб
3 яйца (размер L)
100 мл прясно мляко
60 г захар
1 ч. л. канела
20 г краве масло
1 ванилия
захар за поръсване
олио за пържене
за плънката:
150 г течен шоколад
2 банана
за соса:
175 г крем сирене
100 мл прясно мляко
40 г захар

Начин на приготвяне:
1
Рулца от пържени филийки с банан и шоколадКорите на хляба се изрязват.
2
Рулца от пържени филийки с банан и шоколад 2След това всяка филийка се изтънява с точилка, така че хлябът да се разточи, без да се разкъса. Ако има нужда, отново се заравняват с нож.
3
Рулца от пържени филийки с банан и шоколад 3Бананите се режат наситно.
4
Рулца от пържени филийки с банан и шоколад 4Филийките се намазват с шоколад.
5
Рулца от пържени филийки с банан и шоколад 5В единия им край се поставят накълцани банани.
6
Рулца от пържени филийки с банан и шоколад 6Завиват се рула.
7
Рулца от пържени филийки с банан и шоколад 7Яйцата се разбиват със захарта, прясното мляко, разтопеното масло и ванилията.
8
Рулца от пържени филийки с банан и шоколад 8В купа се смесват захарта за поръсване и канелата.
9
Рулца от пържени филийки с банан и шоколад 9Олиото се загрява в дълбок съд.
10
Рулца от пържени филийки с банан и шоколад 10Рулата от хляб се потапят в яйчената смес.
11
Рулца от пържени филийки с банан и шоколад 11След това се пържат в силно сгорещената мазнина.
12
Рулца от пържени филийки с банан и шоколад 12Изваждат се от мазнината и се овалват в захарта и канелата.
13
Рулца от пържени филийки с банан и шоколад 13Сосът се приготвя като крем сиренето се разбива с млякото и захарта.
14
Рулца от пържени филийки с банан и шоколад 14Топлите пържени рулца се поднасят със студения сос.





Съвети:
Вместо течен шоколад, може да използвате сладко по избор.
Хлябът трябва да е пресен, защото сухият се начупва и по трудно се навива.
Подобни рецепти:
Коментари (16)
16.
Изпрати
лично съобщение

12.09.2015
Супер рецепта :-)
15.
Изпрати
лично съобщение

22.03.2015
Приготвих я още щом я видях... Също добавих и с друг пълнеж.. Невероятни са :!
14.
Изпрати
лично съобщение

19.12.2014
Бързо, лесно и много вкусно. Освен това човек може да ипровизира с пълнежа и да добави най-различни съставки, конфитюр, фастъчено масло и каквото друго ви хрумне :)
13.
Изпрати
лично съобщение

26.11.2014
Получиха се много вкусни! :) Аз ги направих с пълнозърнест, а не с бял хляб и пак бяха ок за разточване ;), но определено трябва да се хапват топлички ;)
12.
Изпрати
лично съобщение

26.11.2014
вкусно
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


130 ДУШИ ОНЛАЙН
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
Кремена коментира рецептата Фиш енд чипс 2
Mariyana Petrova коментира рецептата Яйце в облак
Силвия коментира рецептата Кюфтета по чирпански
Силвия се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта