Салата „Маргарита"

Дата: 15.12.2013
Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Салата „Маргарита\
 
Необходими продукти:
600 г картофи
4 домата
8 чушки
4 с. л. майонеза
4 яйца
1 с. л. зехтин
1 с. л. настърган лук
1 с. л. лимонов сок
нарязан магданоз
сол и оцет на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Картофите и яйцата се сваряват. Картофите се нарязват на средни по големина парчета, а яйцата - на 4 равни части. Овкусяват се със сол, към картофите се добавя майонезата и се разбърква добре.
2
Чушките се изпечат, обелват и нарязват надребно. Посоляват се на вкус. В подходящ съд се подрежда салатата по следния начин: в средата слагаме чушките, а около тях посолените домати, поръсени с магданоз, и картофите. Върху тях нареждаме яйцата, които също са посолени.
3
В отделен съд се слага лукът и се доливат олиото, оцетът и лимоновият сок. Разбърква се и салатата се залива с получената салца.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


184 ДУШИ ОНЛАЙН
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
Марияна Павлова се регистрира в сайта.
Цветалина се регистрира в сайта.
Силвия коментира рецептата Пилешко с паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта