Салата от печен червен лук

Дата: 03.02.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
6 големи глави червен лук
150 г овче сирене
100 г печени орехи
2 стръка мащерка
4 с. л. балсамов оцет
4 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Салата от печен червен лукЛукът се обелва. Във всяка глава се правят дълбоки прорези, но не докрая, така че да се оформят 8 парчета.
2
Салата от печен червен лук 2Поставят се в тава, посоляват се, заливат се със зехтин и оцет и се поръсват с листенца мащерка.
3
Салата от печен червен лук 3Покриват се с алуминиево фолио и се пекат около 45 минути в загрята на 190 градуса фурна, с вентилатор.
4
Салата от печен червен лук 4След това фолиото се отстранява и лукът се допича за още 10 минути.
5
Салата от печен червен лук 5Поднася се с накълцани орехи и натрошено сирене.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

24.02.2016
Много лесна и вкусна топла салата.
1.
Изпрати
лично съобщение

18.02.2016
да
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


174 ДУШИ ОНЛАЙН
Елена Миланова коментира рецептата Домашен бекон
Елена Миланова коментира рецептата Домашен бекон
Todor Georgiev се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova коментира рецептата Мусака
Диляна Борисова се регистрира в сайта.
melly коментира рецептата Индийска грис халва с ябълки
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта