Сарми в було

Дата: 13.01.2016
Източник: Zdravka Rumenova
ТИТЛА: Експериментатор
Сарми в було
 
Необходими продукти:
1 парче було
1 ч. ч. ориз
1 средно голям морков
1 глава кромид лук
50 мл олио
2 ч. ч. вода
сол и джоджен на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
В тенджера слагате олиото, настърганите морков и лук, и леко ги запържвате. Добавяте към тях измития ориз и също леко го запържвате, след което наливате водата и слагате подправките. Варите, докато водата се изпари.
2
Нарязвате булото на парчета, в които слагате от изстиналата плънка и завивате сармички.
3
Нареждате ги в намазнена тавичка и наливате около един пръст вода. Покривате тавата с алуминиево фолио и печете, докато течността се изпари. След това махате фолиото и запичате сармите за кратко.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


119 ДУШИ ОНЛАЙН
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
Anny Grigorova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Елена Миланова коментира рецептата Домашен бекон
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта