Шницели по милански

Дата: 21.08.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
400 г месо от телешко контрафиле (вайсбрат)
2 яйца
50 г галета
50 г сирене „Грана падано“
100 г брашно
1/4 връзка магданоз
50 мл зехтин
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Шницели по миланскиМесото се реже на парчета, които се начукват на много тънко, между два листа фолио за свежо съхранение и се овкусяват със сол и черен пипер.

2
Шницели по милански 2Наситненият магданоз се смесва с настърганото сирене и галетата, а яйцата се разбиват.

3
Шницели по милански 3Месото се овалва в брашно, потапя се в яйцата и след това се овалва в ароматната галета.

4
Шницели по милански 4Пържи се в зехтина от двете страни до златисто.
Подобни рецепти:
Коментари (5)
5.
Изпрати
лично съобщение

11.05.2016
Ако го изпържите като Виенския в много мазнина (по точно мас), ще стане много хрупкав.
4.
Изпрати
лично съобщение

29.11.2014
Страхотни шницели -сиренето идеално ги допълва)))
3.
Изпрати
лично съобщение

28.11.2014
Страхотна рецепта :):)
2.
Изпрати
лично съобщение

22.11.2014
Този път го направих със свинско контрафиле, а вместо магданоз сложих прясна макерка. Допадна ми повече от телешкото.
1.
Изпрати
лично съобщение

22.09.2014
С този шницел обрах овациите. Направих го свински, защото в семейството не сме почитатели на телешкото. Не бях се сещала за този вид панировка и се притеснявах дали ще е добре. Всички пожелаха допълнително и облизаха чиниите си.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта