Ябълки баклава
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
01.06.2014 Аз ги направих,като топченца и ги овалях половината в орехи,половината в смлени бисквитки
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2013 аз замених захарта със стевия и малко мед, много вкусни станаха :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.10.2013 Много са вкусни. Направих ги с купено фъстъчено масло.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2013 Да ви кажа малко ... мокри и тежки стоят за хапване. Обаче от тях става чуден пълнеж за слепване на две кръгли сухи бисквитки!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2013 много лесно, вкусно и бързо стават :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...