Шумарак с царевица

Дата: 03.05.2008
Източник: Бон Апети
Шумарак с царевица
 
Необходими продукти:
3 стръка пресен лук
2-3 стръка пресен джоджен
2 щипки чубрица
1 к. ч. олио
1 телешки кокал (200 г)
200 г шумарак (изсушен зелен фасул с царевица)
2-3 скилидки чесън
1 ч. ч. доматен сос
1 люта чушка
1 глава стар лук
черен пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Шумарак с царевицаГлавата стар лук и чесънът се нарязват наситно и се слагат в тенджера.
2
Шумарак с царевица 2Прибавят се кокалът, стритата люта чушка и шумаракът.
3
Шумарак с царевица 3Сипва се олиото и се поръсва с червен и черен пипер.
4
Шумарак с царевица 4Слагат се доматеният сос и нарязаният надребно пресен лук.
5
Шумарак с царевица 5Посолява се и се залива с 1 1/2 л студена вода. Вари се под капак до кулинарна готовност (около 40 минути).
6
Шумарак с царевица 6Преди сервиране се овкусява с наситнения пресен джоджен и чубрицата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта