Шупла

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Шупла
 
Необходими продукти:
500 г брашно
200-250 г сирене
70 г краве масло
1 щипка сол
 

Начин на приготвяне:
1
ШуплаБрашното и солта се забъркват с 150-200 мл вода, така че да се получи тесто, малко по-гъсто от палачинковото.
2
Шупла 2Тестото се разпределя в намазнена тава. Отгоре се поръсва с натрошеното сирене и парченца масло и се пече до златисто в предварително загрята фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


286 ДУШИ ОНЛАЙН
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта