Спагети по неаполитански

Дата: 07.04.2004
Източник: Бон Апети
Спагети по неаполитански
 
Необходими продукти:
1 пакет спагети
2 глави лук
4 скилидки чесън
1/2 ч. л. захар
1/2 ч. л. босилек
1 ч. л. сол
5–6 с. л. зехтин
800 г стерилизирани домати
 

Начин на приготвяне:
1
Спагети по неаполитанскиСтерилизираните домати се пасират, а лукът се наситнява и се задушава за няколко минути в зехтина.
2
Спагети по неаполитански 2Чесънът се накълцва и се изсипва при задушения лук. Разбърква се, залива се с пасираните домати и се оставя да ври около 10 минути. Накрая се подправя със захарта, солта и босилека.
3
Спагети по неаполитански 3Спагетите се сваряват според описания върху опаковката начин, изцеждат се и изсипват при доматите. Всичко се разбърква добре и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

12.10.2013
Винаги се получават и са перфектни, когато нямаш време за готвен! Стават много вкусни и вървят идеално с чаша вино или две!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта