Стовис

Дата: 28.03.2003
Източник: Бон Апети
Стовис
 
Необходими продукти:
4-5 картофа
2 глави лук
1 1/2 с. л. свинска мас
250 мл телешки бульон
месо по желание
 

Начин на приготвяне:
1
СтовисЛукът се нарязва наедро и се запържва в свинската мас. Картофите се обелват, нарязват се на кубчета и се добавят при лука. Разрежда се с бульона и се вари 30-40 минути.
2
Стовис 2Когато течността се поизпари, се прибавя накъсаното на малки парчета варено месо. Вари се още 10-15 минути, след което е готово за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


248 ДУШИ ОНЛАЙН
Полина Петрова се регистрира в сайта.
Nikolay Djagalski се регистрира в сайта.
Деси коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта