Свински котлети със сос "Чимичури"

Дата: 07.09.2001
Източник: Бон Апети
Свински котлети със сос
 
Необходими продукти:
1,200 кг свински котлет
2 дафинови листа
1 ч. л. мащерка
4 скилидки чесън
5 стръка магданоз
1 с. л. риган
1 1/2 с. л. оцет
1 ч. ч. олио
1 ч. ч. вода
по 1/2 ч. л. сол и черен пипер
1 ч. л. лют пипер (червен пипер)
2 скилидки чесън
2 дафинови листа
3 с. л. винен оцет
6 с. л. олио
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Свински котлети със сос Котлетът се обезкостява и се нарязва на по-дебели парчета (около 3 см). Подреждат се в тава.
2
Свински котлети със сос Продуктите за маринатата се размесват. Месото се оставя да отлежи в маринатата не по-малко от 30 минути, за да поеме от аромата на подправките и да стане по-крехко.
3
Свински котлети със сос Приготвя се сос от изброените продукти. Барбекюто се загрява и месото се пече върху намазана с олио или сланина метална скара. (Може да се ползва и обикновена електрическа скара.) Сервира се, като в чинията се сипва сос, а до него се поставя котлет.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


198 ДУШИ ОНЛАЙН
Bedriya Arif се регистрира в сайта.
Стела Костадинова се регистрира в сайта.
Doncho Donchev се регистрира в сайта.
Георги Георгиев се регистрира в сайта.
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта