Тапенада с черни маслини

Дата: 01.06.2011
Източник: Бон Апети
Тапенада с черни маслини
 
Необходими продукти:
200 г черни маслини без костилка
60 мл зехтин „Екстра върджин“
20 г каперси
30 г сушени домати
1 глава червен лук
1 скилидка чесън
1/2 с. л. лимонов сок
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Тапенада с черни маслини
Чесънът се обелва и заедно с останалите продукти се слага в блендер. Разбива се до получаване на хомогенна смес.


2
Тапенада с черни маслини 2
Прехвърля се в подходящ стъклен буркан и се съхранява в хладилник до 7 дни.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


266 ДУШИ ОНЛАЙН
Ради Стоева се регистрира в сайта.
Irina Krasteva се регистрира в сайта.
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта