Тортиля с праз и печурки

Дата: 26.09.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
100-150 г печурки
100 г кашкавал
4 яйца
2 стръка праз
1-2 картофа
4 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Тортиля с праз и печуркиКартофите се обелват и се нарязват на много дребни кубчета. Мазнината се загрява в голям, дълбок тиган, изсипват се картофите и се пържат 5-8 минути, като се разбъркват периодично.
2
Тортиля с праз и печурки 2Празът и гъбите се нарязват наситно и се добавят при запържените картофи. Пърженето продължава още 5-6 минути.
3
Тортиля с праз и печурки 3Яйцата се разбиват с 2-3 с. л. вода. Настъргва се кашкавалът, посолява се и се разбива, докато се смесят добре. Сместа се излива върху зеленчуците в тигана и се оставя да стегне за 5-6 минути на тих огън.
4
Тортиля с праз и печурки 4Накрая ястието се запича във фурна, на отворена врата. Готовата тортиля се обръща върху чиния, нарязва се на триъгълници и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта