Треска с ароматна коричка

Дата: 16.06.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
800 г филе от треска
50 г сирене „Пармезан“
50 г филирани бадеми
1 с. л. зехтин
кората от 1 лимон
1/2 връзка магданоз
сол и черен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Треска с ароматна коричка
Бадемите се смилат на прах. Магданозът се нарязва наситно. Пармезанът и кората на лимона се настъргват. В купа се смесват магданозът, бадемите, пармезанът, кората от лимон, сол и черен пипер.

 


2
Треска с ароматна коричка 2
Рибата се почиства от костите.

 


3
Треска с ароматна коричка 3
Овалва се в сухите съставки и се поставя в намазана със зехтина тава.

 


4
Треска с ароматна коричка 4
Пече се за 15 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.


Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

08.08.2016
Страхотна!
3.
Изпрати
лично съобщение

18.09.2013
Коричката на рибата има превъзходен вкус. За първи път приготвих треска и смея да твърдя, че стана много вкусно. Лимоновата коричка придава много приятен аромат
2.
Изпрати
лично съобщение

01.01.1970
Браво! Страхотна рецепта и много бърза за приготвяне :)
1.
Изпрати
лично съобщение

01.01.1970
Страхотно предложение!Поздравления!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


222 ДУШИ ОНЛАЙН
Диляна Борисова се регистрира в сайта.
melly коментира рецептата Индийска грис халва с ябълки
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта