Ябълков кисел

Дата: 08.05.2008
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1/2 ябълка
150 мл сухо мляко
3 ч. л. пшеничено нишесте
 

Начин на приготвяне:
1
Ябълков киселСухото мляко се разтваря във вода и се слага да се вари.
2
Ябълков кисел 2Нишестето се разтваря във вода и се сипва в кипналото мляко.
3
Ябълков кисел 3Ябълката се сварява на пара, след което се обелва и се пасира в блендер заедно с разтвореното в мляко нишесте.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


129 ДУШИ ОНЛАЙН
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта