Задушена риба в разсол

Дата: 20.11.2003
Източник: Бон Апети
Задушена риба в разсол
 
Необходими продукти:
600–700 г филе мерлуза
2 глави лук
200–300 мл марината от кисели краставички
50–70 г краве масло
1 стрък целина
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Задушена риба в разсолРибното филе се нарязва на едри късове и се овкусява със сол и черен пипер.
2
Задушена риба в разсол 2Лукът се реже на фини колелца и се поставя в намаслен йенски съд. Поръсва се с накълцаната целина, прибавят се рибните късове и маслото. Залива се с маринатата от кисели краставички (трябва да покрива не повече от половината от рибата).
3
Задушена риба в разсол 3Пече се 20–30 минути при температура 180 градуса под капак. Сервира се с гарнитура от овчарско пюре.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта